Nejnovější recenze ze sekce Svítidla
Lindby 9924004
Přidáno: 24. července 2024
(naposledy upraveno 26. července 2024)
Zakoupeno v Lumories.cz
Není popis funkcí DO v CZ.Jinak funguje jak je v popisu.
Konečně svetlo co pořádně svítí.
kvalitní provedení
xxx
- levné
- snadné uchcení
- montážní díry mají jinou rozteč než starší model stejného čiselného označení
Přes všechny výhody jsem byl nemile překvapený. Objednal jsem tohle světlo, protože původní přestalo fungovat. Původní svetlo mělo uvnitř jinou svorkovnici a jinak uspořádané LED pásky. A mělo jinou rozteč děr i když obě měla stejné číselné oznčení. Tudíž jsem musel převrtat dvě díry. Kvůli jiným součastkám jsem nemohl ani zachovat původní zadní kryt. Ta recenze je spíš pro lidi kteří mají v plánu si ulehčit práci tím ,že si koupí stejné světlo a pak zjistí, že se liší. Uvnitř působí robustněji a technolocicky lepší než původní světlo. Teď je zapojené, funguje a má alespoň stejný tvar. Takže jsem spokojený.
- vyhovuje představě
- dobrá svítivost
- velice slabý materiál. světlo náchylné na polámání
- ochrana proti prachu
sviti perfektně, jenom je to mrnavy, zbytecne dlouhej kabel do zasuvky, na uchyceni vrutama a nebo sou tam jeste hmozdinky kratky a dlouhy vruty tam sou, je to v pohode
- svití moc hezky lepší než klasická zářivka 36w ve stejné délce 1200 mm.....doporučuji produkt a cena je top
- Dodávané propojovací konektory jsou zbytečné nebo nevím jak je použít a hlavně ten do zasuvky se musi koupit zvlášť..... Tak se jeden z nich musi cvaknout a zapojit na čokoládku a pak je vše ok . A zbytek konektoru vyhodit......Každopádně i tak produkt doporučuji
Lampu nelze zapojit do sítě. Zboží není kompletní.
- Kvalitní zpracování
spokojen
OK
Splňuje očekávání pro umístění ve výšce 5m. V podstatě nahradilo 2ks zářivek 2x 58W.
T-LED TLZ-C3W-80
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 18. července 2024)
Zakoupeno v T-LED s.r.o.
- Zatím svítí
- velká svítivost
malé, pěkně svítí. Šikovné zapojování
- Výborně svítí
- Vypadá moderně
- Mnohem lepší cena na Allegru než v našich obchodech
- Snadné zapojení i instalace
Mám tyto světla na hodně místech kolem domu. A jsem s nimi velmi spokojen. Určitě bych je doporučil všem.
dobrý výrobek
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »