Nejnovější recenze ze sekce Svítidla
- Hezka, presne jako na obrazku
- Zapojuje se do zasuvky, ne do site
Z popisu ani obrazku neni zretelne, jak se svetlo zapojuje. V popisu je "do site", tedy stejne jako u lustru nebo nastennych svetel. Ve skutecnosti se ale pripojuje do zasuvky, takze je to spise lampicka nez svetlo.
- Pekna
- Pěkný design, hezky svítí. Žárovky zakoupený z téhož obchodu
- Mám ho krátce, nemůžu hodnotit. Ale předpoklad je, že když jsem si ho vybral, tak budu spokojen
- Pěkný design a moc pěkně svítí. Zakoupený u žárovky z téhož obchodu.
- Zatím žádná, mám je velmi krátce
- maximální spokojenost
Perfektní pomocník při úpravě fotografií. Škoda, nejde nasadit světlo pokud je nasazené stínítko.
funguje
svítí
- svítí skvěle
- dostatek výkonu
- Krásné,funkční stropní svítidlo,snadná montáž.
Dobrý den, výrobek splňuje svůj účel.
- světlo stálo pár korun a svítí dobře
- Led panel byl i přes velmi dobré zabalení na rozích trochu ohnutý, ale jelikož jsme na jiných stránkách již 2 led panely vracely, tak nám to nevadí a po přidělání na strop to není vidět
Z obrázku není patrné, že svítidlo nepřiléhá ke stropu. Elektroinstalace je umístěna v cca 8 cm vysokém válci s průměrem cca 25 cm. Jinak světlo odpovídá.
Eglo 94589
Přidáno: 23. října 2024
(naposledy upraveno 23. října 2024)
Zakoupeno v Svítidla RENT.cz
- krásný design
- splňuje vše kvůli čemu bylo pořízeno
ok
Světlo jsme koupilinad jídelní stůl,spolu s větším světlem ze stejné řady do kuchyně.Vypadá skvěle,svítí výborně.
Světlo jsme koupili do nové kuchyně a za nás splnilo očekávání,skvěle svítí a vypadá úžasně.
Super
- různé režimy nastavení intenzity světla dálkovým ovladačem
Oproti jinému světlu, které jsem měl, toto při sepnutí nevydává žádný zvuk, je zcela tiché. Splnilo moje očekávání. Jen jsem si všiml, že mě nedetekuje na tak velkou vzdálenost. U předchozího světla jsem mohl být i ve vedlejší místnosti a stále svítilo, i když jsem byl daleko. U tohoto světla je detekce na přiměřenou vzdálenost, což mi přijde rozumné.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »